Sky image

 

 

 

Sinds twee januari werk ik aan de kostuums voor de musical “Sky”. Deze musical is een project van Marco Borsato, John Ewbank en Robin de Levita en gaat begin april in premiere in het Theater Amsterdam. Toen theater kostuum ontwerpster Margot Koudstaal me hiervvoor vroeg heb ik meteen JA gezegd! Margot ontwerpt de kostuums en ik werk uit en teken de benodigde patronen. Daarna maak ik de proefmodellen en kijken we wat werkt en wat niet. Wat vind ik dit geweldig om te doen! Tijdens mijn kostumiere en coupeuse opleidingen heb ik me eigenlijk gestort op mijn passie; corsetten. Dit zal ook altijd mijn passie blijven maar ik ben opgeleid om zoveel meer te kunnen en nu doe ik precies dat! De ontwikkelfase waarin we nu zitten is een heerlijke uitdaging en een plezier om aan te werken. Jammer genoeg kan ik hierdoor geen nieuwe klanten voor korte termijn opdrachten aannemen, voor opdrachten met een deadline na juni\juli kan je gewoon contact met me opnemen via het contact formulier op de site.