SKY,

Op drie April was de première van SKY en daarmee was mijn werk voor deze musical grotendeels klaar. Natuurlijk moeten er achteraf nog understudies gemaakt worden maar het atelier van Theater Amsterdam heeft deze taak grotendeels op zich genomen. De stoffen die ik hier nog had staan werden opgehaald en dan…. klaar.
Het was een geweldig leuke opdracht om te doen en ik heb er veel van geleerd. Vooral dat ik Bella Hendriks, mijn lerares bij modevakschool Dancaerts zeer erkentelijk ben voor haar lessen in patroon tekenen. Het maken van een patroon naar een plaatje of ontwerp is iets bijzonders, je maakt van een tweedimensionaal ontwerp iets wat een overgang is naar driedimensionaals, namelijk het genaaide eindproduct.En als je dan het uiteindelijke kostuum op het podium ziet staan… Wauw, Wat een heerlijk gevoel. Het was een achtbaan maar een heerlijke (werk)tijd 🙂