Het is tot nu toe een enorm druk jaar geweest hier in het atelier. Nadat ik een beetje uitgerust was van SKY kwam ik in contact met een hele lieve klant die mij de eer gunde om voor het eerst een heren corset te maken wat een vrouwelijke vorm moest geven. Hij bracht mij in contact met de eigenaresse van een heel leuk bedrijfje in Woerden, genaamd Travisage. Haar naam is Truus en zij is gespecialiseerd in het omtoveren van heren naar echte dames (crosdressers). Aangezien de vorige leverancier van corsetten er mee gestopt is zocht ze een nieuwe corsetiere. Na een goed gesprek en het laten zien van enkele modellen kwamen we tot de conclusie dat we prima samen zouden kunnen werken en dat doen we dan nu ook!
Hieronder de inhoud van de nieuwe pagina “maat corset dames\heren” op de website.

Voor een goed zittend corset is maatwerk eigenlijk het beste. Standaard maten zijn nou eenmaal niet voor iedereen van toepassing. Bij mij kan je een corset helemaal naar eigen maten en wensen laten maken. Underbust, cincher, overbust etc, het kan allemaal. Kant, kraaltjes, studs behoren ook allemaal tot de mogelijkheden. Kijk daarvoor eens in de portfolio.
De werkwijze is voor heren en dames helemaal hetzelfde. Mocht je als man een corset zoeken wat een stoere uitstraling heeft dan kan dat natuurlijk maar als je als man juist op zoek bent naar een vrouwelijker figuur is dat ook geen probleem. In de portfolio komen beide binnenkort ook als standaard modellen/maten beschikbaar.

Sinds enige tijd werk ik samen met Travisage in Woerden. Ik lever de standaard corsetten maar ook het maatwerk voor de corsetten en jarretelgordels. Travisage is het bedrijf van Truus en zij helpt mannen die zich graag af en toe vrouw willen voelen zich perfect aan te kleden. In een gezellige huiselijke sfeer kan je bij haar kenbaar maken wat je precies wil of je juist goed laten adviseren door Truus. In haar winkel achter het huis kan je je door haar laten omtoveren tot een echte dame. Corset, jarretelles gordels, pruiken, BH’s, protheses, ze heeft werkelijk alles. www.travisage.nl is de website met alle verdere informatie.