Helaas zal ik voorlopig geen maatcorsetten kunnen maken. Door onze verhuizing en verbouwing heb ik voorlopig geen werkruimte tot mijn beschikking. Zodra het wel weer mogelijk is zal ik dit meteen op de website en socials aangeven.

Een maatcorset kan zowel voor heren als dames worden gemaakt.

Voor een goed zittend corset is maatwerk eigenlijk het beste. Standaard maten zijn nou eenmaal niet voor iedereen van toepassing. Bij mij kan je een corset helemaal naar eigen maten en wensen laten maken. Underbust, cincher, overbust etc, het kan allemaal. Kant, kraaltjes, studs behoren ook allemaal tot de mogelijkheden. Kijk daarvoor eens in de portfolio.
De werkwijze is voor heren en dames helemaal hetzelfde. Mocht je als man een corset zoeken wat een stoere uitstraling heeft dan kan dat natuurlijk maar als je als man juist op zoek bent naar een vrouwelijker figuur is dat ook geen probleem. In de portfolio komen beide binnenkort als standaard modellen beschikbaar.

Sinds enige tijd werk ik samen met Travisage in Woerden. Ik lever de standaard corsetten maar ook het maatwerk voor de corsetten en jaretellesgordels. Travisage is het bedrijf van Truus en zij helpt mannen die zich graag af en toe vrouw willen voelen om zich perfect aan te kleden. In een gezellige huiselijke sfeer kan je bij haar kenbaar maken wat je precies wil of je juist goed laten adviseren door Truus. In haar winkel achter het huis kan je je door haar laten omtoveren tot een echte dame. Corset, jarretelles gordels, pruiken, BH’s, protheses, ze heeft werkelijk alles. www.travisage.nl

Wegens drukte geldt er een wachtlijst voor maatcorsetten van minimaal 2 maanden!